Vi hjälper dig med din takläggning

I Sverige används ett stort antal olika material vid takläggning. Fastigheternas utseenden är också högst varierande, vilket gör det till en utmaning att lägga tak. Välj därför en takläggare i Stockholm med erfarenhet och kompetens för arbetet.

Vanligast är att man använder pannor  eller plåt när det läggs nya tak, men det finns också andra alternativ som papp. Vilket alternativ som passar bäst är i mångt och mycket en smaksak eftersom det finns för- och nackdelar med alla takmaterial.Vi bistår gärna med vår kunskap och kan ge dig värdefulla råd kring materialval.

Pannor kan vara tillverkade i både tegel och betong, varav det sistnämnda oftast är något billigare. Pannorna är en ganska stor belastning för taket, vilket betyder att huset måste klara tyngden och ha fullgod avrinning.

Plåt är ett annat vanligt material och är flexibelt på så sätt att de finns många varianter. Papp används också och kan vara det bästa alternativet för vissa hus. 

Hör gärna av dig till oss om du har frågor om material och konstruktioner inför takläggningen.

Vi klarar takläggning i Stockholm

Vi har lång erfarenhet av all typ av takläggning i Stockholm och vi åtar oss alla typer av uppdrag. Vi har vanan och kompetensen av alla typer av byggnader och för oss handlar det inte om att genomföra de största jobben från de högsta höjderna - för oss handlar det om nöjda kunder.

Takläggning innebär ett stort ansvar då skadorna efter ett fuskjobb kan visa sig i form av dyrbara vattenskador och därför är alla uppdrag av lika stor vikt.

Alla uppdrag utförs med samma beslutsamhet och noggrannhet och vi lämnar alltid efter oss ett perfekt resultat där du som kund kommer att kunna leva länge - utan oro - under ditt nya tak.

Vi åtar sig jobb över hela Stockholm och har vana av arbete med alla typer av tak. Höjd, vinklar och lutningar är inga problem för oss – vi är ditt självklara val för takläggning i Stockholm.

takläggare tyresö

Säkerheten kommer alltid först

Alla våra anställda har kompetensen och erfarenheten för att jobba med all typ av takläggning. För oss handlar det om att hela tiden leverera perfekta jobb och detta utan att tumma en sekund på säkerheten.

I en bransch där man ser allt mer slarv och olyckor så jobbar vi aktivt med utbildningar inom säkerhet och vi använder all nödvändig säkerhetsutrustning vid varje uppdrag.

Ditt tak är viktigt och det är våra anställda också – vi är det säkra alternativet för takläggning i Stockholm.

Välkommen

Välkommen till Takläggare Tyresö. Vi utför takläggning och reparationer av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. 

Helga Tak AB

Skarpövägen 33
132 32 Saltsjö-Boo

E-post: kontakt@takläggaretyresö.se

Tel: 073-763 08 62


Vi ett stort antal tjänster inom takläggning och reparation