Om oss

Vi utför regelbundet takläggning i Tyresö och  hela Stockholmsregionen och vi åtar oss jobb hos både privatpersoner, fastighetsägare och Bostadsrättsföreningar. Vi är nischade på takläggning och allt som hör detta område till.

Det viktigaste vi har är vår personalstyrka och det är deras breda kompetens som gör att vi sticker ut från mängden av takläggare. Fantasi, kreativitet, flexibilitet och en gedigen utbildning är några av det vi aktivt söker efter hos våra anställda och det är något som vi också har fått.

Vi är ytterst måna om att ha en god personalpolicy där alla trivs och där alla jobbar för kundernas bästa. Det ska synas att vi har varit ute på jobb och detta i form av högkvalitativa jobb till ett rimligt pris.

Kontakta oss gärna för referenser eller för att beställa tid för besiktning – kostnadsfritt - av ditt tak.

Kvalitetsjobb till rimliga priser

Vi utför hela tiden perfekta jobb till schyssta priser  och för oss spelar det ingen roll om det handlar om att lägga tak på ett större varuhus eller laga ett befintlig tak på en mindre villa – vi tar oss an alla uppdrag med lika stor nyfikenhet, seriositet och noggrannhet.

Där tror vi också att hemligheten i vår framgång ligger. Kunderna först – oavsett vilket uppdrag det handlar om. Vi sätter stort fokus på säkerhet – både för våra anställda och för våra kunder – och vi är godkänd av Villaägarnas Riksförbund.

Vi jobbar naturligtvis mot Rot-avdraget och vi erbjuder alltid garanti på våra jobb som räcker i tio år.

Vi har kollektivavtal hos Byggnads och fullständiga försäkringar hos Trygg-Hansa.

Länkar

takläggare tyresö

Välkommen

Välkommen till Takläggare Tyresö. Vi utför takläggning och reparationer av hög kvalitet till konkurrenskraftiga priser. 

Helga Tak AB

Skarpövägen 33
132 32 Saltsö-boo

E-post: kontakt@takläggaretyresö.se

Tel: 073-763 08 62


Vi är en mycket erfaren takfirma med kompetenta medarbetare